Saturday, August 22, 2009

MYSTERY: Calun PAS kaki rembat bini orang?


Akhir-akhir ini, kita harus berwaspada dengan apa sekali yang dituduh pihak Pakatan Rakyat. Selalunya apa yang dituduh orang lain, ia bermakna mereka lakukan.

Dulu PAS menuduh UMNO tidak Islam, tapi bila mereka memerintah, lagi teruk sikap mereka. Mereka benarkan nama Allah digunakan untuk gereja bagi menyesatkan orang Islam.

Mereka tuduh kilang beer dibina oleh UMNO tapi bila berkausa mereka mengalah bila DAP mahu arak dijual di kawasan orang Melayu.

Bila kuil mahu dibina di kawasan orang Islam Section 23, ada orang PAS diam membiarkan dan ada perjuangkan.

Nik Aziz boleh menerima Eli Wong yang melakukan zina dan bersekedudukkan dengan orang Melayu tetapi menghina orang Islam dalam UMNO.

DAP tuduh polis kerana kadar jenayah naik. Rupanya DAP terlibat dengan kongsi gelap dan meletakkan tekanan hingga Teoh Beng Hock meninggal dunia.

PKR tuduh mahkamah tidak adil tetapi rupanya mereka sudah beli hakim.

Lihatlah PAS berkempen memburukkan calun BN kerana isu peguam yang sudah settle. Tapi rupanya Pak Lebai yang mereka calunkan sapu duit kempen RM60,000 dan sebat duit untuk sekolah pintar PAS.

Bila sudah habis modal kerana hanya berdaya menafikan sahaja, tetapi tiada bukti untuk menguatkan penafian keapda tuduhan yang penuh dengan butiran, Nasrudin At Tantawi Pak Lebai palsu pula membuat serang peribadi. Padahal Nik Aziz tidak benarkan dilakukan serangan peribadi.

Seperti biasa, apa yang mereka tuduh adalah untuk menutup salahlaku mereka sendiri. Blog Darulehsan Today mengkhabarkan selepas saja menunaikan solat sunat tarawikh, mereka dah mula memaki dan memfitnah UMNO.


Blog DET mendapat berita yang hanya ditahu oleh calon PAS tu sendiri dan pihak yang lagi satu. Katanya, calon PAS Salleh Man telah berusahakan seorang wanita Vietnam yang sungguh cantik ke kawasan permatang pauh ni.

Perempuan Vietnam ini dikatakan telah memeluk Islam. Dia telah berusaha untuk tackle pompuan ni yang dikatakan memiliki sebuah salon dandanan rambut. Salleh berjumpa perempuan ini di saloon dan rupanya kaki saloon.

Malangnya perempuan Vietnam ini menjadi isteri orang. Oleh kerana dia sudah tergila-gila pada perempuan Vietnam ini, dia telah membuat pelbagai fitnah hingga rumah tangga mereka hampir goyang. Ada dikatakan orang Salleh man menggunakan cara halus.

Perkara ini bukan perkara baru dalam PAS. Kita jangan lupa Ustaz Mat Sabu dahulu pernah ditangkap basah bersama isteri orang bernama Normah. Hanya atas usaha Nik Aziz menyalahguna kuasa baru Mat Sabu terlepas.

Baru-baru ini, isteri kedua ADUN Melor Kelantan, Wan Ismail telah menyaman sebanyak RM3 juta. Isteri kedua itu seorang wanita Indo China dari Kemboja bernama Siti Aishah Abdullah. Cantik orangnya.

Apa Nasruddin At Tantawi Pak Lebai yang pandai fitnah nak kata sekarang? Seperti biasa, tuduh orang, tapi sendiri lagi teruk!!!!!

6 comments:

  • Pemuda UMNO Bahagian Tapah says:
    August 22, 2009 at 9:45:00 PM GMT+8

    Org melayu sepatutnya sudah semakin kritis dgn org2 yg cuba menjual agama dgn berpenampilan islamik. Org melayu jangan takut utk menyanggah pas, mereka perasan mereka pewaris nabi. Mereka mmg PERASAN dlm byk hal.

  • Anonymous says:
    August 23, 2009 at 5:23:00 AM GMT+8

    Salam Unspinners,
    Kits kena berhati-hati dalam memaklumbalas tohmahan pihak pembangkang terutama pas dalam isu-isu agama kerana mereka memang mahukan kita provok mereka supaya mereka dapat hentam kita lagi dan seperti biasa mereka akan guna alasan agama sebagai landasan provokasi mereka, itulah taktik lama pas yang dah basi.

  • Anonymous says:
    August 23, 2009 at 11:01:00 AM GMT+8

    Panggil Bilek Gerakan buat banner dan poster untuk issue ini dan pasang di Permatang Pasir .

  • Anonymous says:
    August 23, 2009 at 12:36:00 PM GMT+8

    bini ore pun bini ore laaa...nok buak guanno dah meme co'me. kawe ado pitis, tak serupo demo miskin huduh tak dok pitis.

    hahaha.....

    wan semail

  • CHAIRMAN KAGA says:
    August 24, 2009 at 12:46:00 AM GMT+8

    CERITE KAKI REMBAT, BUKTI MCM MANA? ADA KE PERBULAN TALIPON?
    TALIPON BERBUNYI RING RING RING
    KU ANGKAT KU TANYA SI-APA
    OH, NI MERTUA AKU
    ELEH POTONG STIM, KU NI NAK JADI ADUN LER..
    ISSSH, PEREMPUAN. KANNOT LIVES WITHS THEM AND KANNOTS LIVES WITHOUTS THEM
    MUHAHAHAHHA
    HIDUP PARPU!
    HE HE HE HE

  • eN. tEddY says:
    August 26, 2009 at 1:32:00 PM GMT+8

    haha..
    unspinner leh msuk kategori sampah dlm googlereader aku...
    blogger umno ni mmg x de modal...
    tuduh asyik x de bukti...
    snap laa gambar ke,
    lampirkan surat ke resit ke mcm resit pembelian casberg 2 kem BN di manek urai...
    huhu

fda

Link2Me WeLinkBk (254)