Saturday, July 11, 2009

UNSPIN: Surat Terbuka kepada Dr Wan Azizah, YB Nurul Izzah serta keluarga Anwar Ibrahim


Kepada Dr Wan Azizah, YB Nurul Izzah serta keluarga Anwar Ibrahim,

Surat terbuka ini mempunyai niat yang baik, ia itu untuk menjaga nama baik orang Islam dan juga untuk menyatukan masyarakat Malaysia.

Dr Wan Azizah, tiada orang lain yang lebih mengenali seorang suami melainkan isterinya. Dr Wan mesti tahu perangai dan tabiat si suami Anwar Ibrahim lebih rapat dan akrab daripada sesiapa lagi.

Pada 1999 Mahkamah telah jatuhkan hukuman penjara enam tahun ke atas Anwar Ibrahim, suami Dr Wan, bukan atas kesalahan meliwat sesiapa pun tetapi atas kesalahan menyalahgunakan kuasa mengarah Polis menangkap dua orang yang tidak bersalah, Ummi Hafilda Ali dan Azizan Abu Bakar, menyeksa mereka dan memaksa mereka berdua menarik balik tuduhan bertulis (cukup dengan tandatangan, nama penuh dan nombor kad pengenalan) yang dibuat oleh Ummi dan Azizan bahawa suami Dr Wan ia itu Anwar Ibrahim, terlibat dalam perhubungan sulit dengan Syamsidar Taharin dan mungkin juga wanita yang lain.

Bukti yang jelas telah di perkenalkan dalam Mahkamah, yang tidak dapat dinafikan oleh sembilan orang peguam bela yang mewakili Anwar, bahawa Anwar telah panik dan amat takuti surat yang ditulis oleh Ummi itu. Apabila tiba giliran Anwar pula untuk disoal oleh peguam dalam mahkamah, Anwar sendiri mengaku dia telah mengarah Polis supaya 'gempar sikit-sikit cukuplah' terhadap Ummi dan Azizan.

Yang peliknya Polis pula menangkap Ummi dan Azizan dan kurungkan mereka berdua bukan di lokap tetapi di sebuah hotel lima bintang ! !

Anwar jelas mahukan Polis gempar sikit-sikit Ummi dan Azizan. Soalannya kenapa? Apakah sebabnya seorang Timbalan Perdana Menteri pada waktu itu sanggup mengarah Polis menangkap dan menyeksa dua orang manusia yang amat kerdil dan paling insignificant dalam negara kta dan juga dalam kehidupan seorang TPM seperti Ummi dan Azizan?

Apakah tidak pernah ada orang yang membuat tuduhan gila terhadap Anwar sebelum itu? Tidakkah orang pernah menulis surat dan sebarkan fitnah terhadap Anwar? Apakah setiap kali seseorang itu membuat tuduhan gila terhadap Anwar, Polis menangkap mereka dan menyeksa mereka di hotel lima bintang?

Dr Wan Azizah, disini saya tidak perlu lagi menanya banyak soalan lagi. Sebagai isteri Dr Wan sendiri tahu bahawa tuduhan Ummi itu memang benar. Dr Wan sendiri tahu bahawa Anwar Ibrahim, suami Dr Wan, memang mempunyai tabii seks yang luar biasa. Dr Wan sendiri tahu akan hubungan sulit antara Anwar dan Syamsidar. Kesan DNA atas tilam itu memang benar. Dr Wan lebih tahu tentang Nallakaruppan yang kerap mengunjungi rumah Dr Wan. (Apa sudah jadi kepada Nalla - apakah Nalla masih boleh masuk terus hingga ke dapur ataupun dia telah diharamkan daripada memasuki rumah ? Menari atas pentas bersama suami masih nampak OK) Dr Wan lebih tahu orang yang telah merosakkan nama baik Anwar Ibrahim tidak lain tidak bukan melainkan Nallakaruppan.

Tetapi Nalla cuma tukang sediakan umpan. Makhluk ganas yang sedia membaham umpan itu tidak lain tidak bukan tetapi hawa nafsu liar suami Dr Wan. Namanya Anwar Ibrahim.

Kemudian timbul pula kes liwat dan fe'el homoseks. Di sini pun Dr Wan yang akan lebih ariff tentang tabii suami sendiri. Jika suami Dr Wan mirip kepada kelakuan yang luar daripada biasa, Dr Wan sendiri yang akan lebih tahu.

Dr Wan pun kenal Sukma Dermawan yang si suami Dr Wan kata adalah adik angkatnya. Apakah tidak cukup adik-beradik dalam keluarga Pak Ibrahim sehingga suami Dr Wan rasa terdesak hendak adik angkat seorang lagi?

Dan Dr Wan pun lebih sedar bahawa pada masa Sukma tinggal bersama di rumah Dr Wan, suami Dr Wan kerap keluar daripada bilik tidur pada waktu lewat malam. Soalannya simple saja : sekarang Sukma sudah tidak tinggal bersama lagi dengan Dr Wan. Apakah suami Dr Wan masih keluar daripada bilik tidur pada lewat malam?

Dr Wan Azizah sendiri tahu akan tabii seks Anwar Ibrahim dan Dr Wan Azizah tahu bahawa Anwar memang terlibat dalam hubungan sulit dengan wanita lain dan juga dalam homoseks.

Kita sanjung tinggi korban dan kesabaran seorang isteri untuk membela suaminya tetapi jangan pula hingga sanggup gadaikan maruah Dr Wan dan anak-anak sendiri. Mereka pun sudah dewasa. Nurul Izzah sekarang sudah jadi YB. Jangan pula sehingga sanggup memalukan orang Islam dengan mengulangi segala pembohongan suami Dr Wan. Jangan pula hingga sanggup memfitnah Dr Mahathir, Dato Najib, Kerajaan dan sesiapa sahaja sebagai berkonspirasi untuk jatuhkan politik suami Dr Wan padahal yang menimbulkan masalah ini adalah hawa nafsu seks liar Anwar Ibrahim.

Jangan pula sanggup menghina orang Islam dengan menggunakan tudung sebagai topeng untuk menipu mereka. Di manakah conscience Dr Wan? Jelas disini Dr Wan dan si suami tidak lagi takut kepada Tuhan. Jelas bahawa Dr Wan dan si suami tidak peduli langsung kehakiman besar yang bakal menimpa kita semua.

Tetapi ingatlah satu perkara yang pasti akan berlaku. Sama ada Mahkamah akan mendapatinya bersalah atau tidak, sudah pasti masyarakat umum akan kenali tabiat buruk suami Dr Wan. Suami Dr Wan, Anwar bin Ibrahim akan terdedah sebagai seorang pengamal seks luar tabii ia itu homoseks. Semua orang akan tahu perihal suami Dr Wan.

Lepas itu pula mereka akan mula menyoal tabiat dan perangai Dr Wan sendiri. Mungkin Dr Wan sendiri juga suka akan seks luar tabii. Oleh sebab itu Dr Wan sanggup membohong dan menipu orang untuk membela seorang suami yang kronik mental dan hawa nafsu seksnya. Jelas Dr Wan sanggup melihat seluruh negara kita huru hara dan kucar kacir hanya untuk mempertahankan hawa nafsu seks liar si suami. Tidak lama kemudian, nama Dr Wan sendiri serta nama seisi keluarga terutama sekali YB Nurul Izzah, akan tercemar sama sekali.

Apakah ini perjalanan hidup yang telah ditakdirkan untuk Dr Wan serta seisi keluarga? Apakah Dr Wan sanggup melihat semua ahli keluarga sendiri dikenalpasti sebagai anak yang menyokong ayah dan ibu yang sanggup membohong rakyat, menghina kepercayaan orang Islam dan menggadaikan keamanan negara hanya untuk menutup dan mempertahankan hawa nafsu seks liar seorang suami yang songsang?

Fikirlah baik-baik.

Saya cadangkan begini sajalah. Dr Wan Azizah serta keluarga mempunyai banyak duit - kalau tidak beratus juta Ringgit pun, sekurang-kurangnya berpuluh juta Ringgit. Duit ini suami Dr Wan dapat bila dia menjadi Menteri dan Timbalan Presiden UMNO. Duit rasuah lah tu. Dengan kereta Mercedes, Lexus, Cadillac, rumah banglo, duduk First Class dalam kapalterbang dan lain-lain itu.

Takpalah. Ambil lah duit tu dan berhijrahlah ke Australia atau ke Amerika Syarikat dan mulakanlah satu penghidupan yang baru disana. Jauh daripada pandangan sesiapa pun. Habiskan lah masa yang masih ada bersama anak dan cucu dan jagalah anak dan cucu dengan baik supaya mereka akan membesar menjadi manusia yang baik.

Tidakkah itu satu wawasan hidup yang akan lebih berbaloi dan akan lebih berguna? Lebih baik daripada hidup membohong dan menipu, dan menarik perhatian umum setiap hari. Perhatian umum yang makin sedar bahawa Dr Wan pun kaki bohong juga. Di Mahkamah hari itu tak sampai 100 orang penyokong yang datang padahal yang dijanjikan leboh 5000 orang. Di padang MPPJ pula tak sampai 4000 orang penyokong datang mendengar pada hal yang dijanjikan lebih 100,000 orang.

Orang sudah muak, sudah jelak, sudah nak muntah.

Ambillah duit berpuluh juta Ringgit yang masih ada dan berhijrah sajalah. Pergilah ke mana-mana dan mulakan penghidupan baru.

30 comments:

  • yopman says:
    July 11, 2009 at 4:15:00 PM GMT+08:00

    Salam sejahtera,
    Cantik dan ada umph...
    Cuma teman nak tumpang tambah sikit.
    Ingatkah Dr. Wan bahawa suami bernama Anwar Ibrahim itu pernah tumbuk isteri (Dr. Wan) kerana mempersoal kehadhiran Sukma dlm keluarga Dr.?
    Dan Dr. Wan sendiri pernah membuat laporan ke pejabat ugama untuk menuntut cerai...
    Semua itu masih diingati rakyat.

  • Anonymous says:
    July 11, 2009 at 5:04:00 PM GMT+08:00

    man.., I wish her son in-law better check his ass

  • x-pkr says:
    July 11, 2009 at 5:26:00 PM GMT+08:00

    good bro,,,

    depa duit byk! mana pun boleh pi dlm dunia nie....

    cucu dah 2, perangai dok takuk lama lagi....isy!isy!isy! bang non..huhuhu.....

  • mat stim says:
    July 11, 2009 at 6:11:00 PM GMT+08:00

    Apa lagi Kak Wan... duit dah banyak... pergi la beli bontot plastik banyak-banyak... kat Plaza Pudu ada jual... nak bontot negro pun ada....

    kesian kat abang Nuar... dah lama tak dapat bontot tuu...

  • Jeffry says:
    July 11, 2009 at 6:15:00 PM GMT+08:00

    SLM BRO..MOHON IZIN NAK LINK BLOG HUHUHU

  • Sulhairil Hafiz Bin Haji Sulaiman says:
    July 11, 2009 at 8:30:00 PM GMT+08:00

    Salam

    Surat yang semua pihak boleh faham dengan jelas dan jika Kak Wan dan YB Izzah todak faham lagi jelas mereka tidak mempunyai tahap kefahaman yang tinggi dan mempunyai sikap tidak tahu malu

  • Anonymous says:
    July 11, 2009 at 9:00:00 PM GMT+08:00

    Sedarlah bahawa agen anti-negara akan muak biayai 'patung' yang tak ada pengaruh lagi

    Habis duit mereka utk buat huru-hara, tak kecoh pun Malaysia

    anwar tak jadi pun PM

    pelaburan yg tak berhasil

  • arifomar says:
    July 11, 2009 at 9:23:00 PM GMT+08:00

    amat baik. semua yaa hakim mengatakan jika semua hakim dalam dunia ini membicarakan kes ini tidak akan menafikan bahawa DSAI adalah seorang pengamal homoseksual. cuma pada tarikh yang dituduh kekurangan bukti untuk sabitan. bukan tak salah cuma kekurangan bukti dan semua sahkan ia adalah pengamal homo. lihat alasan pengahakiman

  • Anonymous says:
    July 11, 2009 at 10:17:00 PM GMT+08:00

    Bingkisan yang cantik dan bermakna untuk seluruh rakyat Malaysia , perlu disebarkan terutama insan insan yang berkenaan ,
    kalau tak , mahu terima bingkisan ini ,
    Ku doakan agar mereka bertaubat sebelum terlambat .....

    Merrybj

  • Dee says:
    July 11, 2009 at 10:29:00 PM GMT+08:00

    Salam Bro !

    Surat terbuka ini memang jelas..Kak Wan sbgai seorg isteri sememangnya lebh mengetahui tabiat Anwar lbh daripda org lain.Sampai bila lagi kah Kak Wan menjadi pelindung kpd tabiat luar tabii sang suami yg bernama Anwwar bin Ibrahim ini.Smpai bila lagi kah Kak Wan terus menerus memendam rasa terhadap perangai homosex Anwar Bin Ibrahim ini.Sampai bila lagi kah Kak Wan terus menerus mengikut telunjuk sang suami durjana yg bernama Anwar Bin Ibrahim ini... Setakat mana lagi kah kesabaran Kak Wan dgn perangai pengamal Sex Bontot sang suami yg dinamakan Anwar Bin Ibrahim ini.

    Sampai bila lagi kah Kak Wan mengunci mulut dan mendiamkan diri menlindungi dosa dosa sang suami yg suka kan Bontot ini..

    Dimana kah naluri kewanitaan dan sifat keibuan Kak Wan yg sepatutnya menegur dan bersuara bila anak2 maupn suami membuat sesuatu yg salah lebih lebih lagi bila sesuatu perkara itu menyimpang dari ajaran Agama Islam seperti Sex Bontot yg diamalkan oleh Anwar Bin Ibrahim.

    Sedar kah Kak Wan apa yg Kak Wan lakukan selama ini iaitu melindungi tabiat Sex Bontot sang suami dari pengetahuan umum dan turut sama membohongi rakyat sebenarnya Kak Wan juga terbabit menanggung dosa yg dilakukan oleh pengamal Sex Bontot Anwar Bin Ibrahim.

    Kenapa kah Kak Wan selama ini mendiamkan diri tidak berani mendedahkan perangai Anwar Bin Ibrahim yg sukakan Bontot ini? ? Mungkin Kak Wan sendiri mahu dan Enjoy bila Suami mahukan Sex Bontot.

    Saya percaya Kak Wan tidak akan berani mendedahkan perilaku Sex Bontot sang suami maka ada lah lbh baik Kak Wan sekeluarga beredar lah dari Bumi Malaysia.

    Untuk kebaikan semua pihak adalah lebih baik Kak Wan sekeluarga tglkan lah Malaysia dan berhijrah lah kemana mana negara lain yg Kak Wan fikirkan sesuai..Mungkin di Negara lain Kak Wan akan mendpt ketenangan dan juga mungkin akan menginsafkan sang suami PELIWAT yg bernama ANWAR BIN IBRAHIM.

  • Medan Info Kita says:
    July 11, 2009 at 11:26:00 PM GMT+08:00

    syabas bro!

    surat yg penuh makna tersirat & tersurat....

    cuma i'm totally disagree kalau keluarga kak wan migrate sekarang, tak boleh bro, tak boleh...

    anwar mesti dihukum dulu, mana boleh lepas bro!

    lepas tu kak wan nak pergi zimbabwe pun pergi la, get lost

  • CHAIRMAN KAGA says:
    July 11, 2009 at 11:33:00 PM GMT+08:00

    PENCACAI GEROMBOLAN TIDAK PERNAH TAHU APA MAKSUDNYA "PERJUANGAN". KALAU MEREKA DAH TAHU BENDA TU BETUL DAN BENAR, TAK SAMPAI LIMA MINIT, UDAH KENA TURNING OVER.
    KAK WAN BERJUANG KERANA DAH SERIK DENGAN PERMAINAN GEROMBOLAN YANG MENCEMARKAN NAMA BAIK SUAMINYA DAN AYAH KEPADA ANAKNYA. DAN GEROMBOLAN TANPA SEGAN SILU CUBA MEMBERI TEKANAN PSIKOLOGI DENGAN POSTING BIADAP NI.
    SAYA DAH MENGAMUK! APATAH BENDA WAHAI PENCACAI PUAK GEROMBOLAN? TAK CUKUPKAH SATU KERAJAAN, SATU BADAN POLISI, SATU BADAN PEGUAM, EMPAT SURAT KHABAR, TIGA STESEN TVS, DUA JUTA ANGGOTA KERAJAAN DAN BEBERAPA KERAT MAMU UNTUK MENJATUHKAN SATU ORANG?
    NAMUN, PARTI KEADILAAN MASIH ADA. MASIH BERDIRI TEGUH BERSAMA PAS YANG MEMPERJUANGKAN NASIB RAKYAT. BUKANNYA ENGKAO YANG DOK ASYIK CERITA LIWAT, SEPERTI LIWAT TU ADALAH SEGALA GALANYA MODAL PUAK YANG BERNAMA united malays national organization?

  • Anonymous says:
    July 11, 2009 at 11:43:00 PM GMT+08:00

    insaf la kaga walaupun kau bukan islam tapi hormatilah nilai2 murni dalam diri kamu tu.

    kalau anwar tu jahat, maka akan jadi perjuangan lah bagi kami2 yg dahagakan kebenaran.

    tahun 98 bolehlah anwar menipu, tapi bukan thn 2009.

    tapi kalau kaga masih tetap mau spin, masih mau tegakkan benang yg basah, silakan.

    org islam tulin yg gunakan otak yg takutkan Allah swt tak ckp mcm kamu kaga.

    okay.

    Arifin

  • amirhamzah64 says:
    July 11, 2009 at 11:43:00 PM GMT+08:00

    salam bro,
    Kawan pun bersetuju supaya Wan Azizah pujuk Anwar berhijrah ke negara lain dan bina hidup baru. Berhijrahlah, berhijrahlah, berhijrahlah sebelum rakyat kata berambusssss.......hehehe

  • ajijasin says:
    July 12, 2009 at 12:18:00 AM GMT+08:00

    HEIII.... CAIR MAIN KAGALALAT..

    ENGKAO NI MEMANG KELING
    LUPA DIRI
    TAK SEDAR DIRI
    KELING LAHANAT..

    KALAU ENGKAO TAK SUKA
    JANGAN BAGI KOMEN NAK SELAMATKAN BONTOT SUNDAL 'ANU'WAU BERAHI LAHANAT
    YANG NGKAO SUKA DOK JILAT TU...

    ENGKAO NI...
    KALAU DAH KELING PARIAH TU...
    MEMANG LA KELING PARIAH...

    KALAO KEPALA HOTAK NGKAO DAH KENA SPIN DENGAN 'ANU'WAU BERAHI TU
    SAMPAI DAH TAK BOLEH NAK FIKIR
    KEPALA HOTAK NGKAO
    BUKAN LAGI LETAK KAT KEPALA LUTUT
    BAHKAN LAGI TERUK LETAK KAT BONTOT!!!

    TAK BOLEY DIHARAP...
    MACAM ANJING KURAP...

    TU LA..
    PEPATAH MELAYU KATA
    "KALAU JUMPA KELING DENGAN ULAO
    BUNUH KELING DULU..."

    "JANGAN AMEK JANDA KELING..."
    TAU SEBAB APA???
    JANDA KELING NI...
    DAH HABIS SERABAI SEMUANYA
    BELAKANG JUGAK DI TALANYA!!!

    MEMANG... KELING...
    KAPIR CELAKA KAPIR SIAL
    KAPIR BABI KAPIR BIAWAK
    KAPIR LAHANAT KAPIR PARIAH
    KAPIR BARUA KAPIR PENYAPU
    KAPIR SUNDAL KAPIR JALANG
    KAPIR LUPA DIRI KAPIR LUPA DARATAN
    KAPIR KAKI BOTOL KAPIR KAKI TODI
    KAPIR KAKI SAMSU KAPIR KAKI BONTOT
    KAPIR KAKI PENIPU KAPIR KAKI BELIT
    KAPIR KAKI PEMBOHONG KAKI AOTAA
    KAPIR BODOH BANGANG BAHALOL TOLOL
    BENGONG.....

  • Anonymous says:
    July 12, 2009 at 1:04:00 AM GMT+08:00

    ajijasin,
    agama mana yg membenarkan anda menghina agama lain? wlupun anda islam tapi pernahkah nabi SAW menghina org kafir?? sedangkan merobohkan rumah ibadat pun tidak boleh apatah lagi menghina kafir...

    insafla saudara

  • Anonymous says:
    July 12, 2009 at 1:21:00 AM GMT+08:00

    mahadey tu anak siapa? sila jawab klu berani

    Anti Mamu

  • Dee says:
    July 12, 2009 at 3:09:00 AM GMT+08:00

    Salam Bro !

    Kpd Kaga. .
    Anda nmpknya penyokong tegar Anwar Ibrahim..Mungkin anda skrg dlm keadaan keliru dan terpinga pinga untuk mencari kebenaran tntang kes liwat Anwar ini..Ketaksuban Kaga terhadp Anwar telah mengaburi mata hati Kaga untuk.tidak menerimah sesuatu yg negetif terhadap diri Anwar..Bagi Kaga Anwar itu suci jauh dari segala dosa, tidak pernah melakukan kesilapan,segala tutur kata Anwar benar belaka.

    Saya nak tnya Kaga. .siapa Anwar ini? Malaikat kah? Nabi kah? Atau manusia mcm kita semua ini.?? kaga harus ingat Anwar juga manusia biasa mcm kita juga. Kalau manusia tak kira lah tinggi mana ilmunya tinggi mana darjatnya tinggi mana pangkatnya ia tetap manusia juga yg tidak lari dari membuat kesilapan. Tak ada manusia yg benar benar sempurna..Cerdik Pandai omputeh pn pernah ckp " Nobodys Perfect ".

    Sebagai manusia biasa juga ada hawa nafsu. Nafsu hendak kan pangkat harta kekayaan ingin berkuasa maka ada diantara manusia ini sanggup berbohong,memfitnah,salah guna kuasa, putar belit,merasuah semata mata hendakkan sokongan rakyat untuk memenuhi hawa nafsunya yg hendak berkuasa...Anwar sebagai manusia tidak mustahir untuk melakukan perkara2 tersebut atas desakan nafsu untuk berkuasa..

    Setiap manusia juga ada nafsu syawatnya.Sebagai fitrah manusia nafsu syawatnya hanya lah tertarik diantara dua jenis jentina iaitu diantara lelaki dan perempuan..Ada juga segelintir manusia ini punyai nafsu syawat yg lari dari fitrahnya iaitu nafsu syawat yg tertarik diantara sesama jenis diantara lelaki dgn lelaki dan diantara perempuan dgn perempuan.Oleh kerana hubungan sex sesama jenis ini lari dari fitrah manusia itu sendiri maka ianya di panggil sex luar tabii. Homosex. Liwat.. Homosex, bontotsex liwatsex sodomsex bkn lah perkara yg baru dan mengherankan,,ia telah berlaku sejak zaman berzaman.Mash ingt Kaum Lut? Negara Sodom ??Oleh kerana Anwar adalah manusia juga maka tidak mustahir Anwar adalah segelintir dari golongan manusia penggemar sex luar tabii, bontotsex liwatsex PELIWAT !

    jika Kaga masih meragui kebenaran Anwar sebagai hero Liwat dan masih menganggap Anwar itu suci murni puteh bersih. . Untuk membuktikan kebenaran Kaga saya sarankan Kaga sendiri syorkan Anwar bersumpah laknat di masjid dgn menjunjung Kitab Quran,Dan syorkan Anwar juga supaya jgn berdolak dalih lagi untuk kemakamah. Jgn berdalih beribu kiasan mengelak beribu alasan.. Berani kerana benar takut kerana salah..

  • Anonymous says:
    July 12, 2009 at 6:29:00 AM GMT+08:00

    chairman kaga

    did u know that tamil tigers FORCED doctors to LIE for them???

    such unethical desperation

    dah takde modal ke

    sheesh

  • Anonymous says:
    July 12, 2009 at 11:42:00 AM GMT+08:00

    Chairman Kaga No Otakku, Ichibawa PKR sudah takdak. PKR tak pernah ada.

    Bila Pak Lah tidur, semua dapat undi. Termasuk YB Bogel daripada Bukit te-Lanjang. Cuba pikir Kaga, parti YB engko tu YB Bogel ngaku dia main dengan boyfriend dia budak Melayu pula tu - pun ahli PKR juga.

    Mula dia main dgn YB Bogel, lepas tu bila YB Bogel tidur dia ambil gambar pula - tidur bogel terkangkabng pula tu.

    Lepas tu, boyfriend Melayu tu pi tayang gambar YB Bogel di Internet pula. Kaga ini lah Parti PKR awak yang gila babi sawan.

    Ketua awak main buntot, main bini orang, main pompuan kiri dan kanan.

    YB PKR pula main dengan ahli parti. Lepas tu keluar gambar, bocor cerita, terbongkar rahsia dan macam-macam lagi lah.

    Itulah parti ngko Kaga. Parti peliwat, parti pompuan jalang bogel, parti Melayu tibai pompuan jalang lepas tu ambil gambar pula.


    Gila punya parti lah. Elok kau telefon Polis, ngko panggil lah Ambulans, ngko panggil lah askar, panggil Bomba, panggil siapa saja.

  • ajijasin says:
    July 12, 2009 at 1:18:00 PM GMT+08:00

    salam alaikum...

    untuk cik anony 104!!!
    bukan aku terburu buru nak belasah
    si cair main kagalalat!!!

    ngkao pun penakut!
    nak tarok nama glemer ngkao pun ta da!!!
    pooorrraaaaaaahhhh!
    penakutttttt!!

    si cair main kagalalat pun tak maklumkan...
    muslim ke dia...
    hindu ke dia...
    tak pun kristian ke...

    KELING KALU DAH JADI KRISTIAN
    LAGI LA TEMBERANG DIA!!!
    MENGALAHKAN DIA DAH JADI OMPUTIH!!!

    sapa dia india ni!!!

    INDIA TU MEMANG KELING!!!

    KELING KELING NI DULU DATANG DARI NEGERI KELING, BUKANNYA KELING
    YANG STANDARD STANDARD,
    TAPI KEBANYAKKANNYA
    KELING PARIAH PUAK DALIT!!!

    NGKAO ORANG TAU KELING PARIAH
    PUAK DALIT NI SAPA?????
    KELING PARIAH PUAK DALIT NI...
    DIA ORANG NI KAT NEGERI KELING SANA
    KASTA ATAS PUNYA..
    SAMPAI TAK BOLEY TERSENTUH
    DENGAN TANGAN ATAU KULIT
    DIA ORANG NI!!!
    PUNYA LAH PARIAHNYA KASTA
    DIA ORANG NI!!!
    KALAU TERSENTUH...
    KIRA MACAM SUWEYYYY LA...
    KALAU BAYAO UPAH PUN...
    BERI ATAS DAUN SIRIH...
    ADA TAU KA!!!

    ZAMAN AKU BEBUDAK DULU TAHUN2 HUJUNG 60an AWAL 70an...
    DIA ORANG NI MAKAN ANAK TIKUS!!!
    BUAT MACAM MAAJUN LA!!!
    UBAT KUAT!!!

    KELUARGA AKU DULU BUAT SAWAH BENDANG!!!
    BILA LEPAS MUSIM MENUAI,
    KELING KELING PARIAH DALIT NI, BAWAK CANGKUL,
    HABIS BATAS SAWAH DICANGKULNYA, CARI SARANG TIKUS!!!
    BILA JUMPA,
    DIA ORANG NI, AMEK ANAK TIKUS TU SEKOR2,
    DIGENTEL2 ATAS TAPAK TANGAN,
    LEPAS TU... NGAPPP...NGAPPP...

    RUPA DIA ORANG NI PUN MASA TU, PUNYA LAH SELEKEHNYA, PENGOTOR,
    PAKAI KAIN CAWAT AJE,
    RAMBUT PUN PANJANG, DAH LA PANJANG TAK PERNAH BERBASUH PULAK TU, SAMPAI BERDAKI LA RAMBUT TU,
    DAKI RAMBUT, BERGENTEL GENTEL DENGAN RAMBUT DIA ORANG TU...
    MASYAALLAH...
    DENGAN BAU LAGI...

    sememangnya dia orang ni
    TAK TAHU DIRI...
    TAK SEDAR DIRI...
    TAK TAU DEK UNTUNG...
    dapat tinggal dalam
    NEGARA MALAYSIA
    YANG AMAN MAKMUR NI!!!

    SEHINGGAKAN DAPAT PELAJARAN!!!
    ADA SEKOLAH TAMIL!!!
    DAPAT BIASISWA KERAJAAN!!!
    DAPAT MASUK UNIVERSITI!!!
    DAPAT PTPTN!!!

    ADA BERAPA BANYAK
    KUIL KAT SELANGOR!!!
    ADA BERAPA BANYAK
    MASJID KAT SELANGOR!!!

    BERAPA KERAT KELING KAT SELANGOR!!
    BERAPA RIBU MELAYU KAT SELANGOR!!

    SEMUA ORANG MELAYU DAPAT!!!
    MEREKA SEMUA DAPAT!!!

    KITA TAK PERNAH MENIDAKKAN KEWARGANEGARAAN MEREKA!!!

    SEMENJAK MERDEKA LAGI!!!
    KITA BAGI TEMPAT KAT
    KAUM KELING PARIAH DALIT NI
    JADI WAKIL RAKYAT!!!
    JADI YANG BERHORMAT!!!
    JADI MENTERI!!!
    JADI PEGAWAI!!!
    JADI JENERAL!!!

    APA LAGI DIA ORANG NAK!!!

    NAK TARAF BUMIPUTERA PULAK!!!
    KEPALA BAPAK DIA!!!
    KEPALA ATOK DIA!!!
    KEPALA NENEK DIA!!!

    KEPALA BUTUHHHHHH LA!!!

    SAPA YANG NGAJAO DIA ORANG NI JADI KURANGGG AJARRRR
    KALU TAK...
    'ANU'WAU BERAHI BARUA LAHANAT
    TALI BARUT YAHUDI KAPIR LAHANAT!!!

    dia orang ni
    "SUNGGUH TAK TAU BERTERIMA KASIH"
    "THEY'RE VERY VERY UNGRATEFUL"
    BLOOODDYYYYSTUPIDDDDD
    BLOOOODDYYYYFOOOOOLLLLLL

    GOOOOO TO HELLLLL TO THEMMMM

    PERGI JAHANAM DENGAN KELING KELING PARIAH PUAK DALIT NI!!!

    INI NEGERI
    MELAYU YANG EMPUNYA!!!!!
    HIDUP MELAYU!!!
    HIDUP MELAYU!!!
    HIDUP MELAYU!!!

  • CHAIRMAN KAGA says:
    July 12, 2009 at 1:31:00 PM GMT+08:00

    APA KENA MENGENANYA AKU DENGAN SI PUAK PENGGANAS TAMIL? NI DAH KENA FITNAH NI, BIASALAH KITA SEDAR, PUAK GEROMBOLAN KALU DIBELASAH DENGAN FAKTA DAN HUJAH, MAKA MEREKA BERCAKAP SEPERTI ORANG GUSAR. MUAHHAHAHHA
    LANTAK ENGKAOLAH, KALU AKU JAWAP FITNAH ENGKAO NI TAK SAMPAI MENGELUARKAN KATA KATA BUSUK YANG MENGGAMBARKAN BETAPA KOTOR DAN JIJIK PERANGAI MEREKA MEREKA YANG TAKSUB KEPADA AGENDA PUAK united malays national organization

  • Anonymous says:
    July 12, 2009 at 1:51:00 PM GMT+08:00

    Kaga, aku ingat kau ni pun sama macam si Anwar - 'Stock Kunyit' tu! Ntah-ntah kau pun dah kena jubss...

  • pakteh adam says:
    July 12, 2009 at 6:41:00 PM GMT+08:00

    KAGA kata "BUKANNYA ENGKAO YANG DOK ASYIK CERITA LIWAT, SEPERTI LIWAT TU ADALAH SEGALA GALANYA MODAL PUAK YANG BERNAMA united malays national organization?"

    Kaga, aku ni kalau banding dengan TGNA kira kira dah makam dah ada aura. orang ulamak cakap tahap koramah (agaknye le). Dik sebab aku ni dah kashaf, daripada parag last kau yang atas tadi tu, Aku rasa kau ni sekarang :

    Tengah pening. Macam macam hal pemimpin PR yang duduk serumah tapi tak nikah, mula dah bergaduh siapa dapat itu., siapa dapat ini, kenapa dia dapat lebih, kenapa dia kurang. Sahabat aku TGNA tengah datang bulan, mengamuk tak tentu pasal, Anwar dengan hal pribadinya yang dah tak jadi pribadi. Janji dengan penyokong, itu ini, dia dapat menteri tu , dia dapat menteri ni. Kau dapat apa Kaga?

    Kalau kau Melayu, udah udah le tu. MAri kita sesama Islam dan satu Bangsa duduk semeja perangi kafir laknatullah, kaum kaum fasiq dari PAS dan UMNO dan sewaktu dengannya.

    Anwar tu tak de nye nak buat ape dia cakap tu. Barang reject,( bukan totally tak guna) tapi bolehlah di recycle balik, untuk buat guna benda benda yang bak kata pepatah, ada dia pun ok, tak ada pun okay. (melukut tepi gantang!!)

    Kaga, udah lah tu ye!

  • Mat Sabu n (al-Juburi) says:
    July 12, 2009 at 8:12:00 PM GMT+08:00

    inilah akibat melayu di perkotak katik oleh Empayar Lembu (kaga) & Babi.

    Nasib melayu akan jadi mcm Uigur di Xinjiang (wilayah baru org Han)..

    Uigur dinafikan sbg penduduk asal & ditolak keluar


    melayu akan dihalau ke indon..

    Sepatutnya Melayu bergabung dgn Indon halau lembu & babi ini..

    bangsa mcm Kaga mmg tak bersyukur & tamak

  • Anonymous says:
    July 12, 2009 at 8:24:00 PM GMT+08:00

    Hidup Kaga
    Nak tibai satu orang dah macam merapu kah kah kah kah

  • Unit Media Baru PPUM says:
    July 13, 2009 at 12:04:00 AM GMT+08:00

    Artikel yang amat menarik!

  • Anonymous says:
    July 13, 2009 at 10:35:00 AM GMT+08:00

    Chairmankaga,

    Mat syabu pernah kempen tentang Al-Jub dan kata Al-Jub bila sembahyang pasti nak jadi Imam. Sebabnya kalau dia (DSAI) jadi makmum, dia dok terpandang bontot Imam dan kesudahannya sembahyang dia terbatal (sebab 'adik' Al-Jub keras).. wakakakakakaka

  • Anonymous says:
    July 13, 2009 at 12:52:00 PM GMT+08:00

    masa memula dulu pun muhyiddin dicop didahi sebagai org anwar.

    ingat lagi aku masa anwar dipecat, masa mlm tu muhyiddin lah menteri yg dtg dulu ke rumah anwar.

    tapi masa tu ramai pak2 menteri yg tak tahu siapa anwar yg sebenarnya. ye le kisah dlm kain mana org nak tauu....

    yg org npk dia pak sheikh, kebagkitan asia, menolak rasuah. dia built-up reputasi dia guna akhbar UM, BH, TV3, dll.

    nnt sambung la ....dah nak check-in.

    Halim.

  • kelambuharimau says:
    July 13, 2009 at 4:42:00 PM GMT+08:00

    WAN AZIZAH TAK DA PILIHAN LAIN..KALU TAK NANTI ANUAR PUKUL DIA LAGI.ANUAR ARAH POLIS TUTUP KES WAKTU DIA TUMBUK MUKA WAN AZIZAH SEBAB TAKUT CERITA TENTANG DIA DIJUMPAI TENGAH MELIWAT TERSEBAR OLEH WAN AZIZAH..AKU INGAT WAN AZIZAH PUNYA STOR KUNYIT PUN DAH RABAK..BIASALAH ORANG BIASA MAKAN KAT STOR KUNYIT,,

fda

Link2Me WeLinkBk (275)