Saturday, June 27, 2009

UNSPIN: Sejarah silam Anu-war: Mior Razak

6 comments:

  • Anonymous says:
    June 27, 2009 at 7:46:00 PM GMT+8

    aku dah tgk ketiga2 video klip,..... menyesal aku sokong ko dulu anwar. skrg dah mmg jelas, kenapa dulu dia provoke rahim noor,

    kenapa dia gunakan statutory declaration dari ummi dan azizan utk pertahankan diri dia,

    kenapa dia ckp lain nada masa berucap di hongkong pasal ekonomi dgn dr.m pd thn98.

    skrg aku dah faham kenapa dia lancarkan reformasi masa disebuah pulau di johor sebelum dia di pecat.

    baru aku bleh relate kenapa dulu masa jacko nak dtg m'sia dia yg beria2 halang. sbb dia kata jacko tu pondan. rupa2nya dia bukan jenis yg membaham punggung pondan.

    ahhh...anwar ....kau ni mmg jahanam betul otak ko.

    skrg juga aku nak buang CD reformasi ko tahun 98 dulu, yg ada gambar nurul izzah jumpa PM filiphino,......yg ada tajuk reformasi dan air mata....

    ahhhhh nyesallll aku sokong ko dulu nuarrrrr brahimmmmmmmmmm.....

  • Jeffry says:
    June 27, 2009 at 8:17:00 PM GMT+8

    TO ANON 7.46. NASIB BAIK BRO CEPAT SEDAR. ALHAMDULLILAH. SEKURANG2NYA KEBENARAN DH TERSERLAH. ANUWAR BYK PAKAI TOPENG. DIA NI AKAN KERAP BERTUKAR TOPENG IKUT KEADAAN SEMASA

  • Anonymous says:
    June 27, 2009 at 11:29:00 PM GMT+8

    Anwar telah bantu Mior buka Mior's Boutique di City One Plaza. Mior juga menjadi tukang jahit kepada Wan Azizah.

    City One Plaza di Jalan Bunus di dirikan oleh syarikat Farlim Bhd di mana kroni Anwar bernama Dato Iqbal adalah pengarahnya.

    City One Plaza menjadi pusat bagi ramai homo dan pondan yang semuanya kenal rapat dengan geng-geng kaum Lut kawan Anwar.

    Selain Mior, tukang jahit Hydee menjadi supplier Viagra kpd ramai orang kenalan geng-geng Anwar.


    Selepas Anwar masuk penjara semua kedai tukang jahit kepunyaan homo di City One Plaza (Mior, Hydee dan lain2) semuanya tutup. Dah tak ada business.

  • mat stim says:
    June 27, 2009 at 11:57:00 PM GMT+8

    Relax semua.... bawak bertenang...

    Gua akan cuba pujuk Si Nuar nie agar berhenti dari politik Malaysia dan suruh pergi ke Hollywood dgn seberapa segera...

    Nuar akan menggantikan pelakon blue yang dah bersara iaitu Rocco Stfredi yang dah pencen...

    Masa tu Nuar kau tutuh la puas puas... jangan buat kacau kat Malaysia nie lagi... tapi jangan lupa bawak minyak rambut banyak-banyak..

  • Anonymous says:
    June 28, 2009 at 2:33:00 PM GMT+8

    Are these for real?

  • Anonymous says:
    June 28, 2009 at 5:06:00 PM GMT+8

    ni semua fitnah aje. kalau bicara dimak-am-ah semua buat ketawa. depa ni pengikut parpu

fda

Link2Me WeLinkBk (254)