Seminar Antarabangsa Autisme 2014

Thursday, June 25, 2009

UNSPIN: Pasal pengakuan orang kuat Anwar Ibrahim

Oleh Cakap Pasal

Bercakap pasal liwat ini kita perlu bertanya kepada yang lebih tahu daripada kita. Salah seorang daripada orang kuat Mahaliwat Anwar Ibrahim dulu adalah seorang tokoh juga yang kini terlibat dalam berbagai kerja kebajikan untuk anak yatim.

Semasa kes Mahaliwat Round Pertama dulu Dato ini adalah penyokong kuat Anwar Ibrahim. Tetapi sekarang Dato ini sudah gostan balik sebab dia lebih tahu al kisah Mahaliwat Anwar Ibrahim. Beginilah ceritanya.

Pada waktu Mahaliwat menjadi Timbalan PM dulu, dan hampir mencapai ke puncak pimpinan negara beliau sudah memang sudah naik gian main belakang lelaki. Tetapi oleh kerana beliau selalu diekori Polis, pengiring dan kroni, maka susah sikitlah nak buat kerja ikut pintu belakang. Maka pada satu hari Raja Mahaliwat telah memanggil hulubalangnya ia itu Dato ini juga dan menyuruh Datu Hulubalang itu menyediakan sebuah rumah khas untuk istirehat baginya. Rumah istirehat itu harus jauh daripada Kuala Lumpur dan tidak lah terlalu menonjol atau ghairah. Beliau cadangkan sebuah kawasan dekat Kuala Pilah di Negeri Sembilan.

Dato Hulubalang ini pun mencari YB Kroni yang dikenalinya di Kuala Pilah. Dan kebetulan pula YB Kroni Kuala Pilah itu memang mempunyai sebuah rumah kediaman yang sesuai dalam kebun yang sunyi, senyap dan jauh daripada pandangan orang.

Maka rumah itu pun dibersihkan, diubahsuai, dicat dsbnya untuk kegunaan Mahaliwat dan seisi keluarganya.

Maka sesudah rumah di Kuala Pilah itu siap, pada satu hari Mahaliwat pun bagi isyarat beliau akan sampai ke sana. Dato Hulubalang pun membuat persiapan dan menunggu kedatangan Mahaliwat dan seisi keluarga. Pelik bin Ajaib bila petang hari Mahaliwat datang tetapi seorang saja, tanpa diiringi anak atau bini. Kecuali seorang driver sahaja yang memandu kereta.

Dato Hulubalang pun rasa pelik. Macam mana ni, mai dengan driver sahaja. OK lah Boss, takpa lah kata Dato Hulubalang. You rest dulu, nanti malam hari saya akan datang balik.

Lepas maghrib, Dato Hulubalang datang jumpa Mahaliwat dengan tujuan jemput makan dsbnya. Tetapi apabila Dato Hulubalang yang juga memegang kunci rumah masuk ke dalam rumah, Mahaliwat tidak terjumpa di ruang atas. Dato Hulubalang pun turun dan masuk ke bilik dekat dapur yang dikhaskan untuk driver untuk menanyakan driver ke mana perginya Boss dia Mahaliwat..

Pelik bin Hairan, apabila Dato Hulubalang memanggil driver dalam bilik, beliau mendapati bahawa Mahaliwat Anwar Ibrahim berada dalam bilik itu bersama driver pula. Dato Hulubalang kata dia tidak nampak Mahaliwat melakukan 'perbuatan yang terkutuk itu' dengan drivernya. Mahaliwat cuma berada berdua-dua-an bersama driver dalam bilik itu.

Tetapi cuba pikirlah apa hal ni Timbalan Perdana Menteri Malaysia berada bersama driver kereta di bilik belakang sebelah dapur.

Dan siapakah nama driver itu? Namanya adalah Azizan Abu Bakar - Jeng Jeng Jeng Jeng.

Itulah sewaktu Sodomy Round Pertama dulu. Sekarang bekas Dato Hulubalang itu amat convince bahawa memanglah Mahaliwat mempunyai kecenderungan, kepakaran, pengalaman dan kuasa kuda yang cukup untuk melakukan perbuatan yang terkutuk itu sekali lagi.

5 comments:

  • donplaypuks® says:
    June 25, 2009 at 5:51:00 PM GMT+8

    Tetapi, derebar ini, apabila di soal di makhamah, tidak dapat catit satu hotel pun dimana dia mengaku dia diliwat??!!

    Lepas itu, dia tuntut dia diliwat di suatu condo di Bangsar pada satu masa dan tarikh condo itu belum di bena??!!

    Dan derebar ini menuntut 'higher moral ground' apabila di soal mengapa dia caj DSAI dalam kes selepas 5 tahun berlakunya. Tetapi, semasa kes dijalankan di makhamah, beliau di caj dalam kes khalwat dengan wanita Melayu, dan dapat hukuman juga.

    Lagi kamu percaya derebar ini? Siapa yang bodoh?

    Bro, spin atau unspin, the truth shall remain the truth!

  • Anonymous says:
    June 26, 2009 at 12:03:00 AM GMT+8

    Donplaypuks, assalamualaikum (walaupun saya rasa sdra bukan org Islam).


    Sdra jgn terlalu ghairah dgn Anwar. Tidak lama lagi sdra dan kekawan sdra akan terpaksa menanggung malu dan rasa bodoh juga. Tunggu saja bicara mahkamah.


    Samaada Azizan ingat atau tidak ingat tidak bermaksud dia tidak kena liwat. Azizan telah diliwat berkali-kali. Bukan saja hotel, tapi saya rasa Azizan tak ingat pun di mana terletaknya rumah YB di Kuala Pilah itu. Tidak bermaksud dia tidak di liwat. Itu hujah yang lemah.

    Lagipun yg ceritakan tentang rumah di Kuala Pilah itu bukan Azizan tetapi orang lain, yg turut hadhir pada waktu itu. Saya tahu nama orang itu. Initialnya Dato F.I.


    Donplay, sdra mesti tahu bangunan KLCC Twin Towers di Jln Ampang, bangunan yg tertingi di dunia tidak lama dulu. Tahu tak sdra pada tahun apa KLCC berdiri siap? Saya pun tak ingat lagi.

    Fikirlah kalau sdra di liwat di KLCC setahun atau dua tahun selepas KLCC siap dibina, apakah itu bermaksud bhwa secara otomatik sdra boleh ingat tarikh KLCC siap dibina?


    Jadi apa lagi dgn Tivoli Villas. Siapa boleh ingat? Tivoli Villa, KLCC, Mid Valley Mega Mall semua dibina pada waktu Dr M jadi PM. Banyak bangunan baru naik pada masa itu. Hari2 ada bangunan baru. Hari2 ada jalanraya baru siap. Siapa ingat tarikh yang tepat bila sesuatu bangunan atau jalanraya itu siap?


    Sda jgn sengaja cerita yg salah atau yg tak betul. Itu sudah bohong. Jgn bohong sdr Donplapuks.


    Azizan & Ummi tak pernah 'caj' Anwar 5 tahun selepas berlaku.

    Ummi dan Azizan telah menulis surat terbuka (bukan surat layang) kpd PM Dr M bhwa Anwar terlibat dalam salah laku seks dgn seorang wanita, namanya Syamsidar Taharin. Langsung tidak tersebut dlm surat mereka tentang Anwar meliwat Azizan atau meliwat Sukma.

    Samb..

  • Anonymous says:
    June 26, 2009 at 12:04:00 AM GMT+8

    Samb Bah 2..

    Sdra Donplaypuks, fikir baik2 - pelik ya, sebab pada masa itu Azizan sudah pun di liwat oleh Anwar (di Tivoli, di Kuala Pilah dsbnya), tapi kenapa Azizan tak tulis pun. Sepatutnya, kalau ikut lojik sdra, Azizan harus 'caj' Anwar sebagai meliwatnya dalam surat terbuka kpd Dr M.

    Sebabnya Azizan amat takut kuasa Anwar sebagai DPM dan bakal PM Malaysia. 'Driver bodoh' berani kah nak tuduh DPM meliwatnya?

    Dan Ummi telah pun menceritakan dlm Mahkamah bhwa Azizan takut nak sign apa pun.

    Hanya lepas Ummi marah Azizan, maka surat itu di tandatangani oleh Ummi & Azizan dgn nombor IC, alamat dsbnya. Bukan surat layang.


    Dan apa jadi selepas itu? Betul seperti Azizan sangka, Anwar telah arah Polis tangkap dan dera Ummi & Azizan dan paksa mereka berdua menarik balik tuduhan mereka. Akhir sekali atas kesalahan ini Anwar dipenjarakan enam tahun. Jgn confuse.


    Khalid Jeffri telah tulis buku 50 Dalil dimana dia tuduh Anwar meliwat orang. Sekali lagi tidak tersebut nama Azizan sebagai mangsa liwat. Anwar (bukan saya atau sdra Donplaypuks) telah membuat laporan Polis berkenaan buku 50 Dalil. Polis telah menyiasat buku 50 Dalil itu. Sewaktu menjalankan penyiasatan Polis telah menemui bukti bhwa Azizan pun turut diliwat oleh Anwar.

    Polis telah lapor kpd Peguamnegara (AG Chambers). AG Chambers telah membawa kes ke Mahkamah. Anwar ditangkap dan di bicarakan kesnya.

    Azizan dipanggil oleh Mahkamah menjadi saksi di Mahkamah. Maka Azizan pun ceritakan apa yg telah berlaku. Barulah dunia tahu cerita 'driver bodoh' ini.

    Azizan & Ummi tidak 'caj' siapa pun. Jgn sdr Donplaypuks buat tuduhan palsu. Itu adalah fitnah dan bohong.

    Jelas sekali Ummi & Azizan telah menyesal menulis surat kpd PM tentang salah laku sek Anwar sebab PM (Dr M) pun tak dapat tolong mereka.


    Anwar pula yg masa itu DPM telah gunakan kuasa suruh Polis tangkap Ummi & Azizan dan buli mereka (turnover operation di Hotel Pan Pacific). Lepas itu Anwar masih bermaharajalela. Dan PM Dr M pula hari2 kata Anwar akan menjadi PM, Anwar akan jadi PM.

    Samb Bah 3

  • Anonymous says:
    June 26, 2009 at 12:04:00 AM GMT+8

    Bah 3.

    Sudah tentu pada masa itu Ummi dan Azizan amat takuti masa depan mereka. Mereka berdua terpaksa diam saja. Ummi & Azizan hanya berani cakap selepas Jeffri menulis buku 50 Dalil dan selepas Polis menyiasat buku itu dan mendapati benar bhwa Anwar terlibat dlm banyak perkara.

    Itu pun Ummi dan Azizan hanya cakap sebagai saksi dalam Mahkamah.

    Azizan di tangkap oleh pegawai jabatan agama yg semuanya anti kerajaan, anti Mahathir dan pro Anwar. Maksudnya macam sdra Donplaypuks juga lah.


    Azizan bermalam dgn wanita yg dicintainya, bukan dgn Syamsidar Taharin, Sharifah, gay daripada Ireland, Meor atau mana2 perempuan lain (setahu saya lah).


    Dan Azizan juga telah mengahwini perempuan yg ditangkap khalwat bersamanya. Dari segi undang2 agama - Azizan berkhalwat, tetapi perempuan itu dan Azizan sebenarnya adalah pasangan kekasih. Saya rasa sdra pun boleh faham kedudukan mereka.

    Sdra Donplaypuks - cuba fikir baik.

    Kenapa agaknya Anwar Bin Ibrahim, DPM pada masa itu dan ikut Dr M orang yg bakal jadi PM Malaysia, boleh suruh Polis pergi tangkap seorang 'driver bodoh' bernama Azizan Abu Bakar, tahan Azizan di bilik hotel Pan Pacific (pelik sekali, bukan di Balai Polis atau penjara Pudu tetapi di bilik hotel 5 bintang) dan paksa 'driver bodoh' menulis pengakuan & menarik balik surat yg ditulisnya?

    Apakah begitu penting atau berpengaruh seorang 'driver bodoh' berbanding dgn seorang pemimpin Islam yg hanya menanti waktu dan saat menjadi Perdana Menteri?

    Sekian.

  • Anonymous says:
    June 28, 2009 at 10:18:00 PM GMT+8

    tak sangka aku bro , cerita versi anwar yg aku mati2 percaya kospirasi politik masa thn 98, sekarang dah terbalik.

    aku pun tak sangka selepas 10thn semua dah jadi terbalik skrg. maha suci Allah SWT yg maha mengetahui dan bijaksana.

    terima kasih saudara ceritakan perkara yang sebenarnya.

    semoga saudara diberi pahala. Amin

    Shahrul

fda

Link2Me WeLinkBk (254)