Kelantan tidak layak untuk terima royalti minyak

Kelantan tidak layak untuk terima royalti minyak
Jangan angkuh... terimalah Wang Ehsan

Friday, June 26, 2009

UNSPIN: Fakta Seksologis menjawab persoalan DAP

Oleh Teruna Kelana

Ada satu pemimpin DAP ada menimbulkan beberapa persoalan pada tahun 2008 mengenai kenyataan-kenyataan Saiful.

Kononnya Saiful telah berdolak dalih - sekejap kata dipaksa oleh Anwar dan sekejap lagi tidak. Sekejap Saiful menyebut penggunaan barangan plastik. Apabila laporan perubatan menyebut tiada kesan luka dan tembus, dia tidak sebut lagi.

Saiful bukan seorang ahli politik yang cekap bercakap dengan wartawan. Saiful atau pihak polis tidak boleh memberikan jawapan sekarang sebelum perbicaraan.

Ikutkan semua pihak tidak sepatutnya menyebut kes kerana khuatir mempengaruhi keputusan hakim. Tetapi persoalan-persoalan sedemikian yang akan mengelirukan orang ramai perlu dijawab. Semua ada kemungkinan yang logik. Cuma otak DAP memang pembelit. Rambut saja yang lurus.

Sebelum ini telah diterangkan bahawa penggunaan KY Jelly kemungkinan tidak meninggalkan kesan tembus dan luka, tetapi tidak bererti perbuatan meliwat tidak berlaku. Mungkin ada bukti-bukti lain. Saksi dikatakan ada 30 orang.

Dari kajian kami, terjumpa maklumat ini. Menurut Sinclair Institute, sebuah Institiut pakar seksologi barat, antara tip seks anal yang selamat adalah seperti disedut bawah:
  • Lube, lube, lube! It’s been said that when you think you’ve used too much lube, put on some more! Using a lubricant will make penetrating the anus much easier. Remember, it doesn’t self-lubricate like the vagina. There are lubricants made specifically for anal sex that will help make it a pleasurable experience. Water-based lubricants are the best, as latex-based lubricants can degrade latex condoms and toys. Be sure not to use numbing lubricants—pain is your body‘s way of telling you to slow down or stop.
  • Start small. Begin with a well-lubed finger or a narrow vibrator. There are even sets of graduated cylinders (dildo) that can be used to “ease into” stretching the anus for anal sex.
Dari apa yang disebut atas, mungkinkah plastik yang konon disebut oleh Saiful adalah alat plastik yang digunakan untuk proses "ease into"?

Berkenaan adakah Anwar memaksa Saiful, apa yang dimaksudkan sebagai paksaan? Adakah ianya mesti secara fizikal? Saiful adalah lebih muda dan kuat dari Anwar, maka tidak mudah untuk Anwar. Tapi ia boleh dilakukan secara psikologi. Saiful yang tahu akan pengaruh dan jaringan bosnya mudah diakurkan. Ini masih kemungkinan dan kita tunggu hari perbicaraan.

Macam mana cerita Anwar yang sakit belakang? Itu kita jawab lain kali.

15 comments:

  • CHAIRMAN KAGA says:
    June 26, 2009 at 11:37:00 PM GMT+8

    ni spin jauh lebih kuat dari mesin basuh hitachi.
    camana si anwar tu memaksa sayfool diliwat menggukan psikologi? tapa aku rasa elok kao teruskan aje penerangan engkau ni. ku lihat kalau lebih ramai puak bloggers parti united malaays national organization masih bertekad untuk menegakkan benang yang basah ni, maka rakyat akan bertambah lebih muak dan jijik pada ameno. teruskan ia. dan ku harap mamu parpu siap tayangkan gambar seks tu dilaman haram jadahnya

  • HeroTamil says:
    June 26, 2009 at 11:48:00 PM GMT+8

    Chaiman Kaga,

    Itu jer??

    Muahahahaha...
    Typical...

    Konspirasi!! Konspirasi!! Konspirasi!!

    Kalau ada alibi apa takut brader,
    masuk jer mahkamah..lawan.

  • CHAIRMAN KAGA says:
    June 27, 2009 at 12:23:00 AM GMT+8

    guna lawyar mana?
    lawyar umno macam lingam semuanya kira ada power makkal sakti. sampai nak broker siapa yang nak jadi hakim...
    itulah hakikat. kita terima. DSAI pun dah terima. kerana umno berkuasa, makamah tu luar biasa dan hakim semuanya luar biasa, nak balas hujah pendakwa, hakim kata not relevan, camana ni. ni lawan nak lawan referree.


    tetapi waktu berdepan dengan rakyat tu yang penting. tu yang kita lihat siapa yang dapat kepercayaan dari rakyat. setahu aku dah lebih setahun puak gerombolan belum dapat menewaskan pakatan rakyat.

  • TokAyah says:
    June 27, 2009 at 1:03:00 AM GMT+8

    Chairman kaga, U mesti ingat u punya mentor terlepas kali pertama on technical. Liwat tetap ada. Kali ni u jangan harap dia nak lepas on technical lagi. Kalu mahkamah u masih pertikai? mahkamah juga yang lepaskan u punya mentor. sya ingat kaga kalau u muslim u pun tak berani mahu sumpah dalam masjid. Apa lu cakap pasal mahkamah. Jangan ingat mahkamah rakyat akan selalu berpihak pada Fucakatan Riot. Rakyat akan sedar sampai mana mau dibodohkan oleh Mentor kaki liwat.

  • HeroTamil says:
    June 27, 2009 at 1:47:00 AM GMT+8

    guna lawyar mana?
    lawyar umno macam lingam semuanya kira ada power makkal sakti. sampai nak broker siapa yang nak jadi hakim...
    itulah hakikat. kita terima. DSAI pun dah terima. kerana umno berkuasa, makamah tu luar biasa dan hakim semuanya luar biasa, nak balas hujah pendakwa, hakim kata not relevan, camana ni. ni lawan nak lawan referree.


    wakakakaka... apa lah...ambil je dari bar council..kan ramai duk sokong ANuwar tu.

    Kes Linggam??
    Muahahahahahah.... Baca bebetul brader...keputusan di beri adalah berbentuk ANDAIAN.
    Jika benar, TUN MAHATHIR sudah buka gelanggang utk bawa dia ke mahkamah. APA tunggu...?? Kenapa Bar Council diam menyepi... kenapa tak sekor pun pembesar pembangkang bersuara heret TUN MAHATHIR ke mahkamah??


    tetapi waktu berdepan dengan rakyat tu yang penting. tu yang kita lihat siapa yang dapat kepercayaan dari rakyat. setahu aku dah lebih setahun puak gerombolan belum dapat menewaskan pakatan rakyat.

    Muahahahahaha...lawak betul bila penyokong ANUwar guna perkataan "Rakyat" nie.

    Setahun?? Lu mimpi apa nie mat??
    Which planet do you come from??

    Sejak tahun 1998 lagi...
    Mahkamah Rakyat lah..HAkim Rakyat lah...
    bila kalah nkorang merengek juga.

  • Parpu Kari says:
    June 27, 2009 at 3:00:00 AM GMT+8

    CAYALAH HERO TAMIL, SI KAGA NI BODOH NAK MAMPOS, DIA NI ANAK BUAH ANAK OMAK YANG MENYAMAR JADI PEMBANGKANG JE, DIA NI DAH LAH BODOH DANGKAL PULAK TU, GELI GELEMAN TENGOK PERANGAI SI ANAK KELUARAN LUAR NIKAH NI!

    JAWAPAN ATAU ULASAN DIA SELALU MENAMPAKKAN BABI LEBIH CERDIK! MUAHAHAHAHAHHAHAHAHAA

  • mat stim says:
    June 27, 2009 at 7:11:00 AM GMT+8

    ni sapa yang dok besar-besar kan isu liwat pakai KY jelly nie.... apa benda semua nie....

    tak de masa nye Si Nuar nie nak pakai benda-benda nie.... dia pakai cara lama jee....

    Lumur minyak rambut Br**cream jee.... lagi power beb... licin pun licin... laju pun laju... sebab tu Brylcream dok cepat habis atau kena cilok kat asrama budak lelaki...

    kalau tak percaya tanya abang Nuar.... tanya warden penjara... tanya warden pusat serenti... tanya warden sekolah pemulihan...

    Br**cream.... the best ass lubricant.... hahahahahahaha...

  • mat stim says:
    June 27, 2009 at 7:14:00 AM GMT+8

    Sebab tu la rambut abang Nuar sentiasa tersisir rapi...

    pergi mane pun dok bawak minyak rambut Br**cream....

    Nota : kalau minyak rambut br**cream tak dak... minyak rambut kod 10 pun boleh....

  • Chairman Jamban (kaga) says:
    June 27, 2009 at 7:57:00 AM GMT+8

    sakt belakang pasai banyak main pungkok..

    tengok video Nuar masa kat kuboq arwah..kencing mcm sakit. balik penjara sihat tak pakai kursi roda,

  • kaga says:
    June 27, 2009 at 8:00:00 AM GMT+8

    itu linggam memang kawan Nuar, dia belit mahathir & dolah..

    lu memang Ular la bar council.. Pasal tu INDia banyak kena tindas. Banyak ular mcm bar council.

  • The Unspinners says:
    June 27, 2009 at 8:01:00 AM GMT+8

    Tuan Pengerusi Kaga

    Bukan niat kami nak spin sini. DAP menimbulkan syak wasangka.

    Oleh kerana Saiful dan Polis tidak boleh menjawab, maka syak yang ditimbul akan diterima ramai.

    Kami tak mengaku ini jawapan adalah sebenar tetapi kami mahu UNSPIN tuduhan tiada jawapan yang logik. Cuma belum masanya.

    KY Jelly dan dildo mungkin digunakan supaya tidak ada kesan dan tidak menyakitkan.

    Perkara ini tidak berapa releven tapi harap masa bicara kita dapat jawapan.

    Itu saja.

  • CHAIRMAN KAGA says:
    June 27, 2009 at 11:22:00 AM GMT+8

    Majilis UnPutar,

    Kami paham apa tu unputar. tetapi untuk unputar, sesoerang kena memutar fakta terlebih dahulu. disini kita kena tanya siapa yang begitu hebat dengan memutar isu ni.
    Siapa yang pada mulanya mengaku berjumpa Sayfool untuk memberi biasiswa sedangkan dia jenis yang sudah lingkup pelajaraan?
    Siapa yang berbohong kepada rakyat?
    Mengapa geng mamak dalam umno menjadi team manager dan promoter sayfool?
    Mengapa lawyar sayfool ada pertalian dengan lawyar shafiee?
    Mengapa Ust Ramlang Porigi diberhentikan kerja?
    Mengapa Parpu perangainya macam babi?

    These are all questions man.... Cerita KY Jelly tu cerita yang tersanggat bodoh. Ada banyak pihak yang sudah begitu intim dengan skim putar belit ni hinggakan orang tertanya tanya mengapa Majilis UnPutar ni begitu berpengalaman dalam hal ehwal seks luar tabii.

    And to papru, i dont talk to the baculs and the scared cats
    MUHAHHAHAHA

  • HeroTamil says:
    June 27, 2009 at 6:02:00 PM GMT+8

    Kami paham apa tu unputar. tetapi untuk unputar, sesoerang kena memutar fakta terlebih dahulu. disini kita kena tanya siapa yang begitu hebat dengan memutar isu ni.
    Siapa yang pada mulanya mengaku berjumpa Sayfool untuk memberi biasiswa sedangkan dia jenis yang sudah lingkup pelajaraan?
    Siapa yang berbohong kepada rakyat?


    Muahahahaha...siapa mula?? Siapa bohong??

    Seperti HE is just a coffe boy??

    DIa bersama kami??..Dia mesuarat??

    Siapa agaknya saifool for a TPM to remember?? Sudah pasti lah Najib kena tanya dan siasat kenapa Saifool datang jumpa dia.

    Mengapa geng mamak dalam umno menjadi team manager dan promoter sayfool?
    Mengapa lawyar sayfool ada pertalian dengan lawyar shafiee?

    Mengapa??.. Muahahahaha.. Jadi Bodygurad maybe...hahahaha... Takut nanti ANUWAR datang goda..Hahahahhahaha.
    ALahai brader,
    Lawyer nie bukan besar sangat dia punya community... thet tend to know each other lah... Lelebih lagi kalau kat sesama lembah Kelang. Gobind dan karpal anak beranak... kawan anak kawan ayah... so does not go anywhere dalam circle lawyer tu..apa nak heran

    Mengapa Ust Ramlang Porigi diberhentikan kerja?

    aku dah jawab

    Mengapa Parpu perangainya macam babi?
    wah..you must be very close dengan babi... to know perangai babi..LOL

    These are all questions man.... Cerita KY Jelly tu cerita yang tersanggat bodoh. Ada banyak pihak yang sudah begitu intim dengan skim putar belit ni hinggakan orang tertanya tanya mengapa Majilis UnPutar ni begitu berpengalaman dalam hal ehwal seks luar tabii.

    Cerita KY Jelly bodoh??
    Muahahahahahahaha...
    Then those guys yang jual dan beli benda nie are STOOPID lah kan..kan..kan.

    Pengalaman??? Again Bro...
    ADA jari kan??..You have a computer kan..?? Ada modem kan???
    dan Finally...paling penting.. Bayar tak bil internet??

    Kalau ada semua tu..hahahahah... Googlekan aja!! Itu pun soosah nak fahamker??

  • Anonymous says:
    June 28, 2009 at 9:12:00 AM GMT+8

    Chairman Kaga, kenapa kau punya blog hanya untuk hentam Parpukari atau Zambery?

    Adakah kau teringin sangat nak bersama dengan Parpukari dan Zambery tetapi ditolak hingga kamu meluahkan rasa marah sedemikian rupa?

  • CHAIRMAN KAGA says:
    June 30, 2009 at 1:31:00 AM GMT+8

    aku tak hentam zambery, kenapa kao cakap macam tu. tetapi kalau MB Darlie ngan Zambery ada nampak sama sedikit, tu bukan salah saya kot.

    Parpu dihentam kerana dia telah memfitnah aku ni sebagai seorang Hindu. Dia dulu minta maap tetapi tidak ikhlas dan sentiasa mempromosikan tabiat buruk yang boleh meracuni minda kanak kanak

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)